Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchirieri garsonieraStrand Sibiu. Chirie garsoniera la Parter din 1 etaj. garsoniera zona strand in sibiu cu taxele incluse

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Strand - Sibiu
Mar 31, 2016 Mar 31, 2016 Garsoniera cu toate taxele incluse de inchiriat zona Strand in Sibiu cu o suprafata totala de 54 mp situata la parterul inalt al unei vile private cu acoperis din tigla, construita in anul 1990 si renovata in totalitate la interior in vara anului 2015. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata, mobilata in totalitate cu mobilier din lemn masiv realizat manual, compusa din bucatarie de tip open-space complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, mobiler tip bar, cu loc generos de servire a mesei, un dormitor de 20 mp cu pat matrimonial din lemn masiv, dressing si TV si o baie generoasa cu cabina de dus si geam de aerisire. De asemenea in curtea interioara din spatele vilei se afla amenajata o filigorie si grill unde va puteti petrece in liniste timpul liber. Garsoniera detine toate utilitatile si imbunatatirile moderne necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usa din lemn masiv la intrare si interior, geamuri cu tamplarie din lemn cu canat dublu, mobilier din lemn masiv in toata locuinta, gresie, faianta, parchet laminat in incaperi, cablu Tv si internet wi-fi, centrala termica a imobilului si calorifere de otel, contorizari la utilitati. Pretul de inchiriere al garsonierei este de 250 euro / luna cu toate taxele incluse.

garsoniera zona strand in sibiu cu taxele incluse

Garsoniera in zona Strand - Sibiu

Garsoniera semidecomandata, confort 2, suprafata utila 45 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 185395 | actualizat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 45 m2
  • Suprafata construita: 54 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1990

Alte informatii:

Garsoniera cu toate taxele incluse de inchiriat zona Strand in Sibiu cu o suprafata totala de 54 mp situata la parterul inalt al unei vile private cu acoperis din tigla, construita in anul 1990 si renovata in totalitate la interior in vara anului 2015.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata, mobilata in totalitate cu mobilier din lemn masiv realizat manual, compusa din bucatarie de tip open-space complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, mobiler tip bar, cu loc generos de servire a mesei, un dormitor de 20 mp cu pat matrimonial din lemn masiv, dressing si TV si o baie generoasa cu cabina de dus si geam de aerisire.
De asemenea in curtea interioara din spatele vilei se afla amenajata o filigorie si grill unde va puteti petrece in liniste timpul liber.
Garsoniera detine toate utilitatile si imbunatatirile moderne necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usa din lemn masiv la intrare si interior, geamuri cu tamplarie din lemn cu canat dublu, mobilier din lemn masiv in toata locuinta, gresie, faianta, parchet laminat in incaperi, cablu Tv si internet wi-fi, centrala termica a imobilului si calorifere de otel, contorizari la utilitati.
Pretul de inchiriere al garsonierei este de 250 euro / luna cu toate taxele incluse.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185395 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 996 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1347 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei