Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Rasinari Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 1 din 2 etaje. garsoniera la vila zona tropinii vechi rasinari 5

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Rasinari, Sibiu
Apr 23, 2018 Apr 23, 2018 Garsoniera la vila constructie noua de vanzare in zona Tropinii Vechi din Rasinari aflata la o distanta de 5 km fata de Sibiu, langa Complexul turistic Montana Garden. Aceasta face parte dintr-un imobil P+2+Pod construit in anul 2015, soliditatea si calitatea materialelor folosite fiind evidente. Predarea la stadiul de gri cu racordurile la utilitati se poate face intr-o luna de la antecontract. Suprafata locuibila a garsonierei este de 23 mp ( 20 mp camera cu baia si 3,30 mp balconul ). Camera a fost conceputa ca spatiu deschis pentru a da posibilitatea adaptarii bucatariei in functie de pretentiile clientului, este foarte bine orientata catre soare si va beneficia de geamuri termopan de calitate, pereti de rigips si usi interioare. Baia cu geam de aerisire este incapatoare iar balconul completeaza imaginea unui camin primitor. Privelistea este extraordinara, muntii si raul din fata proprietatii fiind elemente care sustin o investitie sigura. Cumparatorii vor avea cota parte aferenta din terenul de 600 mp, detaliu important pentru parcare si locuri de relaxare. Recomandam aceasta locuinta atat pentru locuit, dar si in perspectiva inchirierii in regim hotelier. Fiind in imediata vecinatate a Complexului turistic Montana Garden si faptul ca pista de biciclisti care uneste Sibiul de Rasinari trece prin fata proprietatii pot da optiuni investitorilor pentru adaptarea unei afaceri. Pretul acestei proprietati este 14500 euro.

garsoniera la vila zona tropinii vechi rasinari 5

Garsoniera in Rasinari, Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 2, suprafata utila 23 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212748 | actualizat acum 5 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 14.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Rasinari
  • Reper: Rasinari
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 23 m2
  • Suprafata construita: 28 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Garsoniera la vila constructie noua de vanzare in zona Tropinii Vechi din Rasinari aflata la o distanta de 5 km fata de Sibiu, langa Complexul turistic Montana Garden.
Aceasta face parte dintr-un imobil P+2+Pod construit in anul 2015, soliditatea si calitatea materialelor folosite fiind evidente. Predarea la stadiul de gri cu racordurile la utilitati se poate face intr-o luna de la antecontract. Suprafata locuibila a garsonierei este de 23 mp ( 20 mp camera cu baia si 3,30 mp balconul ). Camera a fost conceputa ca spatiu deschis pentru a da posibilitatea adaptarii bucatariei in functie de pretentiile clientului, este foarte bine orientata catre soare si va beneficia de geamuri termopan de calitate, pereti de rigips si usi interioare. Baia cu geam de aerisire este incapatoare iar balconul completeaza imaginea unui camin primitor. Privelistea este extraordinara, muntii si raul din fata proprietatii fiind elemente care sustin o investitie sigura.
Cumparatorii vor avea cota parte aferenta din terenul de 600 mp, detaliu important pentru parcare si locuri de relaxare.
Recomandam aceasta locuinta atat pentru locuit, dar si in perspectiva inchirierii in regim hotelier. Fiind in imediata vecinatate a Complexului turistic Montana Garden si faptul ca pista de biciclisti care uneste Sibiul de Rasinari trece prin fata proprietatii pot da optiuni investitorilor pentru adaptarea unei afaceri.
Pretul acestei proprietati este 14500 euro.
  • Vanzare 14.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212748 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 795 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 871 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei