Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Stefan cel Mare. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 1 din 4 etaje. garsoniera mobilata etaj 1 zona stefan cel mare si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018 Va oferim spre vanzare o garsoniera mobilata, situata la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil izolat exterior, cu usa din PVC la intrarea in scara si acoperis din tigla, in zona Stefan cel Mare din Sibiu. Suprafata totala de 29 mp este structurata pe o incapere mobilata specific unei bucatarii si dotata cu aragaz, cuptor si geam de aerisire. Camera este mobilata cu canapea extensibila, dulapuri pentru articolele vestimentare, comoda cu sertare pentru TV, iar luminozitatea este asigurata de geamurile tip termopan cu tamplarie PVC. Baia este dotata cu obiectele sanitare specifice existand si posibilitatea de amenajare a unui spatiu delimitat pentru folosirea dusului, in functie de dorinta dumneavoastra. Ca si imbunatatiri aceasta garsoniera dispune de usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie si faianta, centrala termica si calorifere din otel. Zona in care se afla imobilul, este foarte aproape de punctele de interes public, precum magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar si scolar la aproximativ 10 minute mers pe jos, iar statiile pentru transport public sunt pozitionate chiar in fata imobilului. Pretul de vanzare al acestei garsoniere, mobilata si utilata, este de 18.000 euro usor negociabil.

garsoniera mobilata etaj 1 zona stefan cel mare si

Garsoniera in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 3, suprafata utila 24 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212322 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 18.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 24 m2
  • Suprafata construita: 29 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare o garsoniera mobilata, situata la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil izolat exterior, cu usa din PVC la intrarea in scara si acoperis din tigla, in zona Stefan cel Mare din Sibiu.
Suprafata totala de 29 mp este structurata pe o incapere mobilata specific unei bucatarii si dotata cu aragaz, cuptor si geam de aerisire. Camera este mobilata cu canapea extensibila, dulapuri pentru articolele vestimentare, comoda cu sertare pentru TV, iar luminozitatea este asigurata de geamurile tip termopan cu tamplarie PVC. Baia este dotata cu obiectele sanitare specifice existand si posibilitatea de amenajare a unui spatiu delimitat pentru folosirea dusului, in functie de dorinta dumneavoastra.
Ca si imbunatatiri aceasta garsoniera dispune de usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie si faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul, este foarte aproape de punctele de interes public, precum magazine alimentare, unitati de invatamant prescolar si scolar la aproximativ 10 minute mers pe jos, iar statiile pentru transport public sunt pozitionate chiar in fata imobilului.
Pretul de vanzare al acestei garsoniere, mobilata si utilata, este de 18.000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 18.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212322 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 792 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 918 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei