Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la Parter din 1 etaj. garsoniera pretabila regim hotelier in centrul ist

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Jun 21, 2017 Jun 21, 2017 De vanzare garsoniera in zona Centrului Istoric din Sibiu, cu o suprafata totala de circa 30 mp, situat intr-o zona de mare interes turistic si comercial, la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de Piata Mare a orasului, pretabil ca investitie, pentru inchirierea in regim hotelier. Avand o suprafata utila de 26 mp, apartamentul este compus din camera, bucatarie si baie cu cabina de dus si geam de aerisire, la care se adauga un spatiu de 12 mp in pivnita si o terasa de circa 25 mp in fata locuintei care poate fi amenajata ca loc de relaxare. Garsoniera se afla intr-o stare buna, atat in interior cat si in exterior cu usa metalica la intrare, ferestre tip termopan, centrala termica cu calorifere din otel, contorizare separata la utilitati, necesitand un minim de investitie pentru renovare. Zona in care este amplasat imobilul este una de maxim interes public, fiind aproape de toate obiectivele turistice majore ale Sibiului, de magazine, restaurante, institutii de invatamant, unitati bancare, statii ale mijloacelor de transport in comun, ceea ce face ca aceasta proprietate sa fie o excelenta oportunitate de investitie. Garsoniera se vinde la pretul de 31.500 euro.

garsoniera pretabila regim hotelier in centrul ist

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 3, suprafata utila 26 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205926 | adaugat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 26 m2
  • Suprafata construita: 31 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

De vanzare garsoniera in zona Centrului Istoric din Sibiu, cu o suprafata totala de circa 30 mp, situat intr-o zona de mare interes turistic si comercial, la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de Piata Mare a orasului, pretabil ca investitie, pentru inchirierea in regim hotelier.
Avand o suprafata utila de 26 mp, apartamentul este compus din camera, bucatarie si baie cu cabina de dus si geam de aerisire, la care se adauga un spatiu de 12 mp in pivnita si o terasa de circa 25 mp in fata locuintei care poate fi amenajata ca loc de relaxare.
Garsoniera se afla intr-o stare buna, atat in interior cat si in exterior cu usa metalica la intrare, ferestre tip termopan, centrala termica cu calorifere din otel, contorizare separata la utilitati, necesitand un minim de investitie pentru renovare.
Zona in care este amplasat imobilul este una de maxim interes public, fiind aproape de toate obiectivele turistice majore ale Sibiului, de magazine, restaurante, institutii de invatamant, unitati bancare, statii ale mijloacelor de transport in comun, ceea ce face ca aceasta proprietate sa fie o excelenta oportunitate de investitie.
Garsoniera se vinde la pretul de 31.500 euro.
  • Vanzare 31.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205926 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 840 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 393 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei