Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 1 din 1 etaj. garsoniera ideala pentru regim hotelier pe nicolae

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018 Va prezentam o garsoniera ideala pentru inchiriere in regim hotelier, situata la etajul 1 din 1 al unui imobil cu arhitectura in stil baroc si acoperis din tigla. Locuinta se afla in cea mai buna zona din orasul Sibiu, respectiv bulevardul Nicolae Balcescu, bulevard cu pavaj din granit si predominat de cladiri realizate in stil baroc provincial, fiecare casa din aceasta zona avand curte interioara, accesul fiind asigurat de portile masive si gangurile boltite. In cladirile de pe strada Nicolae Balcescu se afla majoritatea magazinelor din centrul Sibiului: de confectii, incaltaminte, marochinarie, bijuterii, florarii, farmacii, Galeriile Comerciale Pacea ( fostul cinematograf Pacea ), sedii ale unor banci importante, agentii de turism, Hotelul Imaratul Romanilor, acest bulevard reprezentand si locatia principala pentru desfasurarea Festivalului International de Teatru, toate aceste lucruri fiind un real avantaj pentru inchirerea in regim hotelier. Accesul spre garsoniera se realizeaza prin galeria exterioara pe console aflata in curtea interioara, iar suprafata de 32 mp este distribuita pe o incapere care poate fi mobilata specific unei chicinete si a doua incapere care este perfecta pentru a fi mobilata cu pat matrimonial si dulap pentru haine. Proprietatea dispune de doua bai, o baie de servici cu acces din prima incapere si cea de-a doua baie cu acces din balconul apartamentului, insa cu o investitie minima putand fi realizat accesul din prima incapere a garsonierei, suprafata acestei bai permintandu-va sa montati si o cabina de dus sau o cada, in functie de dorinta dumneavoastra. Pe balconul proprietatii se poate amenaja o zona de relaxare, pentru savurarea cafelei dimineata. Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2008 mentionam: usa la intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie, faianta si toate instalatiile schimbate, respectiv cea electrica, sanitara si de canalizare. Pretul de vanzare este de 39.900 euro si poate fi achizitionata Cash sau prin Credit Ipotecar.

garsoniera ideala pentru regim hotelier pe nicolae

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 27 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213002 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 27 m2
  • Suprafata construita: 32 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Va prezentam o garsoniera ideala pentru inchiriere in regim hotelier, situata la etajul 1 din 1 al unui imobil cu arhitectura in stil baroc si acoperis din tigla.
Locuinta se afla in cea mai buna zona din orasul Sibiu, respectiv bulevardul Nicolae Balcescu, bulevard cu pavaj din granit si predominat de cladiri realizate in stil baroc provincial, fiecare casa din aceasta zona avand curte interioara, accesul fiind asigurat de portile masive si gangurile boltite. In cladirile de pe strada Nicolae Balcescu se afla majoritatea magazinelor din centrul Sibiului: de confectii, incaltaminte, marochinarie, bijuterii, florarii, farmacii, Galeriile Comerciale Pacea ( fostul cinematograf Pacea ), sedii ale unor banci importante, agentii de turism, Hotelul Imaratul Romanilor, acest bulevard reprezentand si locatia principala pentru desfasurarea Festivalului International de Teatru, toate aceste lucruri fiind un real avantaj pentru inchirerea in regim hotelier.
Accesul spre garsoniera se realizeaza prin galeria exterioara pe console aflata in curtea interioara, iar suprafata de 32 mp este distribuita pe o incapere care poate fi mobilata specific unei chicinete si a doua incapere care este perfecta pentru a fi mobilata cu pat matrimonial si dulap pentru haine. Proprietatea dispune de doua bai, o baie de servici cu acces din prima incapere si cea de-a doua baie cu acces din balconul apartamentului, insa cu o investitie minima putand fi realizat accesul din prima incapere a garsonierei, suprafata acestei bai permintandu-va sa montati si o cabina de dus sau o cada, in functie de dorinta dumneavoastra. Pe balconul proprietatii se poate amenaja o zona de relaxare, pentru savurarea cafelei dimineata.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2008 mentionam: usa la intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie, faianta si toate instalatiile schimbate, respectiv cea electrica, sanitara si de canalizare.
Pretul de vanzare este de 39.900 euro si poate fi achizitionata Cash sau prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 39.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213002 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 675 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1119 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei