Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Constanta Exterior Nord. De vanzare garsoniera decomandata in bloc de apartamente la etajul 1 din 6 etaje. Apartament complet finisat la 100m de malul marii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Exterior Nord - Constanta
Apr 01, 2015 Apr 01, 2015 Noul ansamblu rezidential pe care vi-l propunem, se construieste in zona de nord a statiunii Mamaia, zona care a cunoscut cea mai mare dezvoltare din ultimii ani, atat pe segmentul rezidential cat si pe cel de night life. Accesul spre plaja este extrem de facil, plaja fiind la mai putin de 100m. Cele patru constructii ce urmeaza a fi edificate beneficiaza de o panorama deosebita atat catre mare dar si catre lac, ceea ce face din acest proiect rezidential un produs premium, greu de egalat. Proiectul este in curs de executie si va cuprinde patru blocuri: unul P+6E, doua blocuri P+8E si unul P+9E, cel cu regimul cel mai mic de inaltime fiind primul la mare iar in fata acestuia urmand a fi amenajata o zona de umbra naturala, poate singura din cadrul unui amsamblu rezidential din Statiunea Mamaia, ce va oferi un plus de confort si relaxare comunitatii ce va fi create aici. Primele apartamente vor fi livrate in 2016. Calitatea lucrarii este una de exceptie plecand de la structura pana la finisajele interioare, aspect pe care Compania DESILVA, dezvoltatorul proiectului, l-a avut in vedere pentru toate proprietatile imobiliare pe care le are in portofoliu. (). Structura este din beton iar inchiderile atat exterioare cat si cele interioare din caramida, tamplarie PVC Schuco, cinci camere, trei foi de geam(), termosistem de 10 cm. Fiecare cladire va avea lift (ThyssenKrupp) si un numar suficient de parcari. In ceea ce priveste partea de infrastructura si utilitati, ele vor exista o data cu finalizarea ansamblului rezidential. Apartamentele vor fi predate la cheie cu: - toate instalatiile (electrica, termica, sanitara, de gaz si instalatie de aer conditionat dar fara aparat ); - baie complet utilata- Villeroy& Boch - prize si intrerupatoare - Bosch sau Simmens; - pardoseli; - faianta; - parchet triplustratificat; - usi interioare, usa la intrare; - centrala pe gaz.

Apartament complet finisat la 100m de malul marii

Garsoniera in zona Exterior Nord - Constanta

Garsoniera decomandata, confort Lux, suprafata utila 31 m2.
Etajul 1 / 6 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA.
ID: 158813 | actualizat acum 9 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Exterior Nord
  • Reper: Mamaia loft
  • Numar camere: 1
  • Amplasament: în Bloc de Apartamente
  • Suprafata utila: 31 m2
  • Suprafata construita: 40 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+6 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
  • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
  • Constructie din: BCA
  • An constructie: 2016
  • Stadiu constructie: nefinalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta
  • Vecinatati: Transport în comun, Restaurant / Bar, Vedere la M. Neagra, Vedere la lac

Alte informatii:

Noul ansamblu rezidential pe care vi-l propunem, se construieste in zona de nord a statiunii Mamaia, zona care a cunoscut cea mai mare dezvoltare din ultimii ani, atat pe segmentul rezidential cat si pe cel de night life. Accesul spre plaja este extrem de facil, plaja fiind la mai putin de 100m.
Cele patru constructii ce urmeaza a fi edificate beneficiaza de o panorama deosebita atat catre mare dar si catre lac, ceea ce face din acest proiect rezidential un produs premium, greu de egalat.
Proiectul este in curs de executie si va cuprinde patru blocuri: unul P+6E, doua blocuri P+8E si unul P+9E, cel cu regimul cel mai mic de inaltime fiind primul la mare iar in fata acestuia urmand a fi amenajata o zona de umbra naturala, poate singura din cadrul unui amsamblu rezidential din Statiunea Mamaia, ce va oferi un plus de confort si relaxare comunitatii ce va fi create aici.
Primele apartamente vor fi livrate in 2016.
Calitatea lucrarii este una de exceptie plecand de la structura pana la finisajele interioare, aspect pe care Compania DESILVA, dezvoltatorul proiectului, l-a avut in vedere pentru toate proprietatile imobiliare pe care le are in portofoliu. ().
Structura este din beton iar inchiderile atat exterioare cat si cele interioare din caramida, tamplarie PVC Schuco, cinci camere, trei foi de geam(), termosistem de 10 cm. Fiecare cladire va avea lift (ThyssenKrupp) si un numar suficient de parcari.
In ceea ce priveste partea de infrastructura si utilitati, ele vor exista o data cu finalizarea ansamblului rezidential.
Apartamentele vor fi predate la cheie cu:
- toate instalatiile (electrica, termica, sanitara, de gaz si instalatie de aer conditionat dar fara aparat );
- baie complet utilata- Villeroy& Boch
- prize si intrerupatoare - Bosch sau Simmens;
- pardoseli;
- faianta;
- parchet triplustratificat;
- usi interioare, usa la intrare;
- centrala pe gaz.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 158813 Agentia: Connect RealEstate Nume: Cristina Stinga
Actualizata: acum 9 ani Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 15007 ori Manager: Dana MUNTEANU Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1569 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.23.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei