Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la Parter din 4 etaje. garsoniera decomandata zona rahovei in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Feb 17, 2016 Feb 17, 2016 Garsoniera decomandata de vanzare in Sibiu zona Piata Agroalimentara Rahova, cu suprafata totala de 36 mp situata la parterul inalt al unui imobil cu 4 etaje, renovata in totalitate in anul 2003, pretabila ca locuinta, birou sau cabinet medical. Aceasta garsoniera este bine compartimentata, compusa din o camera de 17 mp in care este amenajat un dulap in perete, o bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata, baie dotata cu cada si un hol din care se face accesul in toate incaperile. In anul 2003 aceasta garsoniera a fost renovata in totalitate si au fost aduse imbunatatiri, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, gresie, faianta, parchet. Imobilul este izolat termic la exterior dotat cu usa din PVC la intrare cu interfon, situat intr-o zona linistita, in apropiere se afla puncte de interes public cum ar fi, Piata Agroalimentara Rahova, LIDL, institutii de invatamant, statii pentru mijloace de transport in comun. Aceasta garsoniera se vinde complet mobilata si utilata cu mobilier de bucatarie si dormitor, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, la pretul de 27.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

garsoniera decomandata zona rahovei in sibiu

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 2, suprafata utila 31 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 183091 | actualizat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 27.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 31 m2
  • Suprafata construita: 36 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Garsoniera decomandata de vanzare in Sibiu zona Piata Agroalimentara Rahova, cu suprafata totala de 36 mp situata la parterul inalt al unui imobil cu 4 etaje, renovata in totalitate in anul 2003, pretabila ca locuinta, birou sau cabinet medical.
Aceasta garsoniera este bine compartimentata, compusa din o camera de 17 mp in care este amenajat un dulap in perete, o bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata, baie dotata cu cada si un hol din care se face accesul in toate incaperile.
In anul 2003 aceasta garsoniera a fost renovata in totalitate si au fost aduse imbunatatiri, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, gresie, faianta, parchet.
Imobilul este izolat termic la exterior dotat cu usa din PVC la intrare cu interfon, situat intr-o zona linistita, in apropiere se afla puncte de interes public cum ar fi, Piata Agroalimentara Rahova, LIDL, institutii de invatamant, statii pentru mijloace de transport in comun.
Aceasta garsoniera se vinde complet mobilata si utilata cu mobilier de bucatarie si dormitor, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, la pretul de 27.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 27.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 183091 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1423 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 938 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.11.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei