Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la Parter din 4 etaje. garsoniera confort i in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
May 20, 2015 May 20, 2015 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 40 mp situata la parterul unui imobil cu 4 etaje intr-un ansamblu rezidential de blocuri construite si finisate cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2014, aflata la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos de Shopping City Sibiu. Garsoniera este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa dintr-o bucatarie tip open-space cu iesire pe balconul generos de 6 mp, o baie de serviciu, un hol la intrare cu loc amenajat pentru combina frigorifica si un dormitor matrimonial decomandat cu baie proprie si posibilitatea iesirii in balconul comun. Garsoniera este finisata la cheie si are imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent precum izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, lift de ultima generatie, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, usa metalica la intrare, usi de interior noi, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, obiecte sanitare noi montate in cele 2 bai, jaluzele exterioare de aluminiu cu actionare electrica din interior, conexiune internet / cablu TV. Strada pe care se afla imobilul este asfaltata, iluminata iar in apropiere se afla statiile pentru mijloace de transport in comun. Garsoniera se vinde la pretul de 26500 euro.

garsoniera confort i in sibiu zona mihai viteazu

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 32 m2.
Parter / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 161665 | actualizat acum 8 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 26.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 32 m2
  • Suprafata construita: 40 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 40 mp situata la parterul unui imobil cu 4 etaje intr-un ansamblu rezidential de blocuri construite si finisate cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2014, aflata la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos de Shopping City Sibiu.
Garsoniera este foarte spatioasa si bine compartimentata fiind compusa dintr-o bucatarie tip open-space cu iesire pe balconul generos de 6 mp, o baie de serviciu, un hol la intrare cu loc amenajat pentru combina frigorifica si un dormitor matrimonial decomandat cu baie proprie si posibilitatea iesirii in balconul comun.
Garsoniera este finisata la cheie si are imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent precum izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, lift de ultima generatie, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie, faianta, usa metalica la intrare, usi de interior noi, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, obiecte sanitare noi montate in cele 2 bai, jaluzele exterioare de aluminiu cu actionare electrica din interior, conexiune internet / cablu TV.
Strada pe care se afla imobilul este asfaltata, iluminata iar in apropiere se afla statiile pentru mijloace de transport in comun.
Garsoniera se vinde la pretul de 26500 euro.
  • Vanzare 26.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161665 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1129 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1156 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.10.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei