Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Orasul de Jos. De vanzare garsoniera decomandata la Parter. apartament cu 1 camera la casa in sibiu zona orasu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Orasul de Jos - Sibiu
Feb 15, 2017 Feb 15, 2017 Apartament cu 1 camera la casa de vanzare, in Sibiu zona Orasul de Jos, renovat complet in anul 2016, cu o suprafata totala de 40 mp, pivnita si gradina, cu intrare separata, situat intr-un imobil pe un singur nivel, pretabil atat pentru a fi amenajat ca o locuinta cocheta la casa cat si ca investitie. Locuinta are o suprafata utila de 33 mp si este compartimentata intr-o camera luminoasa cu vedere la strada, bucatarie, hol, baie cu cada si geam de aerisire, pivnita mare si dispune de toate utilitatile si imbunatatirile moderne: izolatie termica la exterior, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, usi din PVC cu geam ornament, centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, contorizare separata la utilitati. Imobilul este situat aproape de Centrul Istoric si de toate punctele de interes public precum magazine, piata agroalimentara, farmacii, banci, restaurante, institutii de invatamant, statii de autobuz si taxi, oferind confortul si intimitatea unei case cu gradina la pretul unei garsoniere. Proprietatea se vinde la pretul de 30.000 euro.

apartament cu 1 camera la casa in sibiu zona orasu

Garsoniera in zona Orasul de Jos - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 33 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 198942 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 33 m2
  • Suprafata construita: 40 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Apartament cu 1 camera la casa de vanzare, in Sibiu zona Orasul de Jos, renovat complet in anul 2016, cu o suprafata totala de 40 mp, pivnita si gradina, cu intrare separata, situat intr-un imobil pe un singur nivel, pretabil atat pentru a fi amenajat ca o locuinta cocheta la casa cat si ca investitie.
Locuinta are o suprafata utila de 33 mp si este compartimentata intr-o camera luminoasa cu vedere la strada, bucatarie, hol, baie cu cada si geam de aerisire, pivnita mare si dispune de toate utilitatile si imbunatatirile moderne: izolatie termica la exterior, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, usi din PVC cu geam ornament, centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, contorizare separata la utilitati.
Imobilul este situat aproape de Centrul Istoric si de toate punctele de interes public precum magazine, piata agroalimentara, farmacii, banci, restaurante, institutii de invatamant, statii de autobuz si taxi, oferind confortul si intimitatea unei case cu gradina la pretul unei garsoniere.
Proprietatea se vinde la pretul de 30.000 euro.
  • Vanzare 30.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198942 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1380 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1020 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei