Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Strand. De vanzare garsoniera decomandata la Parter din 2 etaje. garsoniera cu gradina intabulata in zona strand ii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Strand - Sibiu
Mar 24, 2016 Mar 24, 2016 Garsoniera intabulata de vanzare in Sibiu, zona Strand II, cu o suprafata utila de 33 mp, amplasata la parterul inalt al unei constructii de tip vila cu 2 etaje, cu gradina de 40 mp, finalizata si finisata la stadiul de gri, intr-o zona foarte linistita de case. Aceasta locuinta este compartimentata astfel: la intrare este livingul cu bucataria de tip open-space cu o suprafata de 30 mp utili, din care se face accesul in gradina de 40 mp si o baia de 4 mp prevazuta cu geam de aerisire. Proprietatea aceasta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent pornind de la geamuri termopan cu tamplarie Salamander cu 5 camere de termoizolare si 2 foi de geam, caramida Porotherm de 30 cm la exterior, usa metalica la intrare, instalatii electrice si sanitare de cea mai inalta calitate, termoizolatie la exterior de 10 cm, sape mecanizate in toate camerele, bransamente la apa, curent si gaz dar si cablu Tv si internet in fiecare camera. Ansamblul unde se afla situat acest apartament este prevazut cu interfon si usa de termopan la intrarea in scara, cutii postale, iar interiorul este zugravit, cu balustrada de inox si gresie de 60 cm diametrul. Viitorul proprietar al acestei locuinte va beneficia si de parcare privata si iluminata inclusa in pret dar si acces la numeroase puncte de interes public necesare: institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii sau statie de autobuz. Garsoniera se vinde la stadiul de gri la pretul de 30000 euro negociabil sau 33500 la cheie, se poate achizitiona si prin Credit Bancar.

garsoniera cu gradina intabulata in zona strand ii

Garsoniera in zona Strand - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 33 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188094 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 33 m2
  • Suprafata construita: 40 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Garsoniera intabulata de vanzare in Sibiu, zona Strand II, cu o suprafata utila de 33 mp, amplasata la parterul inalt al unei constructii de tip vila cu 2 etaje, cu gradina de 40 mp, finalizata si finisata la stadiul de gri, intr-o zona foarte linistita de case.
Aceasta locuinta este compartimentata astfel: la intrare este livingul cu bucataria de tip open-space cu o suprafata de 30 mp utili, din care se face accesul in gradina de 40 mp si o baia de 4 mp prevazuta cu geam de aerisire.
Proprietatea aceasta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent pornind de la geamuri termopan cu tamplarie Salamander cu 5 camere de termoizolare si 2 foi de geam, caramida Porotherm de 30 cm la exterior, usa metalica la intrare, instalatii electrice si sanitare de cea mai inalta calitate, termoizolatie la exterior de 10 cm, sape mecanizate in toate camerele, bransamente la apa, curent si gaz dar si cablu Tv si internet in fiecare camera.
Ansamblul unde se afla situat acest apartament este prevazut cu interfon si usa de termopan la intrarea in scara, cutii postale, iar interiorul este zugravit, cu balustrada de inox si gresie de 60 cm diametrul.
Viitorul proprietar al acestei locuinte va beneficia si de parcare privata si iluminata inclusa in pret dar si acces la numeroase puncte de interes public necesare: institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii sau statie de autobuz.
Garsoniera se vinde la stadiul de gri la pretul de 30000 euro negociabil sau 33500 la cheie, se poate achizitiona si prin Credit Bancar.
  • Vanzare 30.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188094 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 396 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 446 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei