Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Turnisor. De vanzare garsoniera decomandata la Parter din 4 etaje. garsoniera confort i la cheie in sibiu zona turnis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Turnisor - Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 De vanzare garsoniera confort 1 la cheie, in Sibiu zona Turnisor, situata la parterul inalt al unui imobil construit si finisat cu cele mai durabile materiale in anul 2009, cu o suprafata totala de 41 mp, dispune de loc de parcare inclus in pret, acesta este pavat, delimitat si iluminat pe timpul noptii. Aceasta locuinta este situata intr-un cartier modern, are accesul foarte facil spre zona Industriala Vest dar si spre centrul orasului, langa acest imobil se afla magazine, unitati bancare, institutii de invatamant, restaurant, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz, service-auto si taxi. Garsoniera este foarte luminoasa si calduroasa, fiind orientata toata ziua in raza de actiune a soarelui si este excelent compartimentata astfel: hol la intrare, baie cu cada si geam de aerisire, o camera foarte spatioasa partial mobilata si bucatarie inchisa cu loc de luat masa, utilata cu aragaz si frigider, toate acestea au o suprafata de 34 mp utili. A fost renovata la inceputul anului 2014, are imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate si necesitate cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, centrala termica proprie noua marca Bosch pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat, contorizari individuale la utilitati, termostat, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Aceasta garsoniera se vinde la pretul de 29.000 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.

garsoniera confort i la cheie in sibiu zona turnis

Garsoniera in zona Turnisor - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 34 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205740 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 34 m2
  • Suprafata construita: 41 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

De vanzare garsoniera confort 1 la cheie, in Sibiu zona Turnisor, situata la parterul inalt al unui imobil construit si finisat cu cele mai durabile materiale in anul 2009, cu o suprafata totala de 41 mp, dispune de loc de parcare inclus in pret, acesta este pavat, delimitat si iluminat pe timpul noptii.
Aceasta locuinta este situata intr-un cartier modern, are accesul foarte facil spre zona Industriala Vest dar si spre centrul orasului, langa acest imobil se afla magazine, unitati bancare, institutii de invatamant, restaurant, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii de autobuz, service-auto si taxi.
Garsoniera este foarte luminoasa si calduroasa, fiind orientata toata ziua in raza de actiune a soarelui si este excelent compartimentata astfel: hol la intrare, baie cu cada si geam de aerisire, o camera foarte spatioasa partial mobilata si bucatarie inchisa cu loc de luat masa, utilata cu aragaz si frigider, toate acestea au o suprafata de 34 mp utili.
A fost renovata la inceputul anului 2014, are imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate si necesitate cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, centrala termica proprie noua marca Bosch pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat, contorizari individuale la utilitati, termostat, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Aceasta garsoniera se vinde la pretul de 29.000 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.
  • Vanzare 29.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205740 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2810 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1053 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei