Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Calea Dumbravii. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 9 din 9 etaje. garsoniera mobilata confort i in sibiu zona ultrac

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Garsoniera mobilata si utilata de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, situata la etajul 9 al unui imobil construit din caramida, cu o suprafata totala de 42 mp, ce dispune de interfon la intrarea in scara cu acces la doua lifturi cu reviziile efectuate anual, in jurul acesteia au fost recent amenajate locuri de parcare iluminate public. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, cu o priveliste superba asupra orasului si imprejurimilor, are o compartimentare foarte utila, la intrare este un hol din care se face accesul intr-o baie si in livingul de tip open-space cu bucataria, aceasta din urma poate fi inchisa, dupa placul viitoriilor cumparatori. Aceasta garsoniera este pretabila pentru o investitie sigura si pe termen lung ( momentan este inchiriata in regim hotelier avand schimbare de destinatie ) dar poate deservi si drept locuinta pentru clientii pretentiosi care vor sa locuiasca in centrul orasului. Aceasta proprietate este finisata la cheie si detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent si linistit cum ar fi usa metalica la intrare si de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, geamuri termopan, pereti zugraviti in lavabila, router wirelles, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), TV, gresie si faianta, acces cablu tv si internet. Zona in care este amplasat imobilul este cea mai cautata pe piata imobiliara a orasului, la cativa pasi de mers pe jos fata de centrul orasului Sibiu, avand in apropiere toate facilitatile acestei zone: institutii publice, parcuri, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii ale mijloacelor de transport in comun si de taxi, restaurante, fast-food, pub-uri si terase pentru petrecerea timpului liber. Pretul de vanzare al garsonierei este de 32500 euro usor negociabil.

garsoniera mobilata confort i in sibiu zona ultrac

Garsoniera in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 35 m2.
Etajul 9 / 9 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204017 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 35 m2
  • Suprafata construita: 42 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 9
  • Numar etaje: Parter+9 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Garsoniera mobilata si utilata de vanzare in Sibiu zona Calea Dumbravii, situata la etajul 9 al unui imobil construit din caramida, cu o suprafata totala de 42 mp, ce dispune de interfon la intrarea in scara cu acces la doua lifturi cu reviziile efectuate anual, in jurul acesteia au fost recent amenajate locuri de parcare iluminate public.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, cu o priveliste superba asupra orasului si imprejurimilor, are o compartimentare foarte utila, la intrare este un hol din care se face accesul intr-o baie si in livingul de tip open-space cu bucataria, aceasta din urma poate fi inchisa, dupa placul viitoriilor cumparatori.
Aceasta garsoniera este pretabila pentru o investitie sigura si pe termen lung ( momentan este inchiriata in regim hotelier avand schimbare de destinatie ) dar poate deservi si drept locuinta pentru clientii pretentiosi care vor sa locuiasca in centrul orasului.
Aceasta proprietate este finisata la cheie si detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent si linistit cum ar fi usa metalica la intrare si de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, geamuri termopan, pereti zugraviti in lavabila, router wirelles, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), TV, gresie si faianta, acces cablu tv si internet.
Zona in care este amplasat imobilul este cea mai cautata pe piata imobiliara a orasului, la cativa pasi de mers pe jos fata de centrul orasului Sibiu, avand in apropiere toate facilitatile acestei zone: institutii publice, parcuri, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii ale mijloacelor de transport in comun si de taxi, restaurante, fast-food, pub-uri si terase pentru petrecerea timpului liber.
Pretul de vanzare al garsonierei este de 32500 euro usor negociabil.
  • Vanzare 32.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204017 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 884 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 942 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei