Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Calea Dumbravii. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 9 din 9 etaje. afacere la cheie regim hotelier in sibiu zona ultr

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Ocazie! Garsoniera confort I de vanzare in Sibiu zona Ultracentrala ( Calea Dumbravii - Bulevardul Vasile Milea ), cu o suprafata totala de 42 mp, situata la etajul 9 al unui imobil ce dispune de structura solida anti-seism, acoperis terasat recent reabilitat, interfon la intrarea in scara si acces la doua lifturi. Locuinta este pretabila pentru investitie, are schimbare de destinatie facuta in locuinta destinata inchirierii in scop turistic ( este inchiriata in regim hotelier ) si reprezinta o afacere sigura avand un grad de ocupare foarte ridicat care pot fi puse la dispozitie noului proprietar dar si verificate din datele contabile ale firmei. Aceasta proprietate se afla in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit, pe langa oportunitatea sigura de investitie cu o recuperare a investitiei in maxim 7 ani, garsoniera poate fi achizitionata si pentru a servi drept locuinta clientiilor pretentiosi fiind compusa din camera foarte spatioasa de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, hol si baie cu cabina de dus. Garsoniera a fost finisata si reovata in totalitate in anul 2015, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri din termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, router wirelles, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), TV, gresie si faianta, acces cablu tv si internet. Pretul pentru aceasta garsoniera mobilata si utilata este de 35500 euro usor negociabil.

afacere la cheie regim hotelier in sibiu zona ultr

Garsoniera in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 35 m2.
Etajul 9 / 9 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204495 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 35 m2
  • Suprafata construita: 42 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 9
  • Numar etaje: Parter+9 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Ocazie! Garsoniera confort I de vanzare in Sibiu zona Ultracentrala ( Calea Dumbravii - Bulevardul Vasile Milea ), cu o suprafata totala de 42 mp, situata la etajul 9 al unui imobil ce dispune de structura solida anti-seism, acoperis terasat recent reabilitat, interfon la intrarea in scara si acces la doua lifturi.
Locuinta este pretabila pentru investitie, are schimbare de destinatie facuta in locuinta destinata inchirierii in scop turistic ( este inchiriata in regim hotelier ) si reprezinta o afacere sigura avand un grad de ocupare foarte ridicat care pot fi puse la dispozitie noului proprietar dar si verificate din datele contabile ale firmei.
Aceasta proprietate se afla in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit, pe langa oportunitatea sigura de investitie cu o recuperare a investitiei in maxim 7 ani, garsoniera poate fi achizitionata si pentru a servi drept locuinta clientiilor pretentiosi fiind compusa din camera foarte spatioasa de tip open-space cu bucataria complet mobilata si utilata, hol si baie cu cabina de dus.
Garsoniera a fost finisata si reovata in totalitate in anul 2015, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri din termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, router wirelles, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), TV, gresie si faianta, acces cablu tv si internet.
Pretul pentru aceasta garsoniera mobilata si utilata este de 35500 euro usor negociabil.
  • Vanzare 35.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204495 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 615 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 339 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 31.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei