Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Vasile Milea. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 9 din 9 etaje. garsoniera confort i pentru investitie in sibiu zo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Vasile Milea - Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Garsoniera moderna confort 1, de vanzare in Sibiu zona Vasile Milea ( Dioda ), situata la etajul 9 al unui imobil ce dispune de interfon la intrarea in scara, cu acces la doua lifturi recent reabilitate si locuri verzi in jur cu parcari recent amenajate si iluminate, avand o suprafata totala de 42 mp. Aceasta garsoniera este situata in centrul orasului Sibiu, cea mai importanta si bine cotata zona posibila, cu acces la toate facilitatiile acesteia: institutii publice, banci, farmacii, statii de autobuz si taxi, hoteluri, magazine, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii, restaurante, pub-uri si terase. Locuinta se preda complet mobilata si utilata, este foarte luminoasa si calduroasa, formata dintr-un hol la intrare cu acces la o baie si la un living de tip open space cu bucataria, aceasta se poate inchide in functie de preferintele cumparatorilor care pot sa o foloseasca atat pentru locuinta dar si pentru investitie ( momentan proprietatea dispune de schimbare de destinatie si este inchiriata in regim hotelier avand un profit considerabil care poate fi verificat la cerere ). Garsoniera a fost complet renovata, dispune de imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate si necesitate cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare si de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, gresie, faianta, aer conditionat, contorizari individuale la utilitati, termostat, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica cu router wirelles. Aceasta garsoniera se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 35500 euro usor negociabil.

garsoniera confort i pentru investitie in sibiu zo

Garsoniera in zona Vasile Milea - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 35 m2.
Etajul 9 / 9 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204016 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 35 m2
  • Suprafata construita: 42 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 9
  • Numar etaje: Parter+9 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Garsoniera moderna confort 1, de vanzare in Sibiu zona Vasile Milea ( Dioda ), situata la etajul 9 al unui imobil ce dispune de interfon la intrarea in scara, cu acces la doua lifturi recent reabilitate si locuri verzi in jur cu parcari recent amenajate si iluminate, avand o suprafata totala de 42 mp.
Aceasta garsoniera este situata in centrul orasului Sibiu, cea mai importanta si bine cotata zona posibila, cu acces la toate facilitatiile acesteia: institutii publice, banci, farmacii, statii de autobuz si taxi, hoteluri, magazine, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii, restaurante, pub-uri si terase.
Locuinta se preda complet mobilata si utilata, este foarte luminoasa si calduroasa, formata dintr-un hol la intrare cu acces la o baie si la un living de tip open space cu bucataria, aceasta se poate inchide in functie de preferintele cumparatorilor care pot sa o foloseasca atat pentru locuinta dar si pentru investitie ( momentan proprietatea dispune de schimbare de destinatie si este inchiriata in regim hotelier avand un profit considerabil care poate fi verificat la cerere ).
Garsoniera a fost complet renovata, dispune de imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate si necesitate cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare si de lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, gresie, faianta, aer conditionat, contorizari individuale la utilitati, termostat, interfon, acces cablu tv si internet prin fibra optica cu router wirelles.
Aceasta garsoniera se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 35500 euro usor negociabil.
  • Vanzare 35.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204016 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 957 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 965 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei