Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Iasi Bucium. De vanzare garsoniera decomandata in incinta unui ansamblu rezidential la etajul 2 din 3 etaje. Apartament 1 camera D bloc nou cartier PRESIDENCE GARDAN

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Bucium - Iasi
Aug 24, 2020 Aug 24, 2020 Disponibilitate in blocul C2 P-Residence Garden-apartamente fara compromisuri! Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura! Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 1 camera total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala. Avand o suprafata de 34, 90mp+1. 50mp logie, are vedere spre Plopii fara Sot. Structura si rezistenta: -stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/ exterior. Instalatiile termice, electrice si sanitare: -fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz. Finisaje exterioare: -tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica. Finisaje interioare: -apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa; -tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta; -parchet laminat, cu posibilitatea de personalizare; -calorifere din otel; -gresie, faianta, piatra naturala din import, cu posibilitatea de personalizare; -usa securizata la intrare; -usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitatea de personalizare; -baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara. Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata, de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator. Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala. P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare. Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie! Direct de la dezvoltator! COMISION 0%!

Apartament 1 camera D bloc nou cartier PRESIDENCE GARDAN

Garsoniera in zona Bucium - Iasi

Garsoniera decomandata, confort Lux, suprafata utila 36 m2 Nemobilat.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 230508 | actualizat acum 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 44.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Iasi
 • Localitate: Iasi
 • Zona: Bucium
 • Reper: Plopii fara sot
 • Numar camere: 1
 • Amplasament: în incinta unui Ansamblu Rezidential
 • Suprafata utila: 36 m2
 • Suprafata construita: 48 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Nemobilat
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Vedere: Vedere laterala
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial, Vacanta
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Teatru / Muzeu, Parc, Parcare proprie

Alte informatii:

Disponibilitate in blocul C2

P-Residence Garden-apartamente fara compromisuri!

Cel mai nou proiect imobiliar de anvergura!
Apartament deosebit atat prin pozitionare cat si prin rafinamentul finisajelor, format 1 camera total decomandat, situat in zona Bucium, Plopii fara Sot, la strada principala.
Avand o suprafata de 34, 90mp+1. 50mp logie, are vedere spre Plopii fara Sot.
Structura si rezistenta:
-stabilitatea cladirilor este prioritara pentru compania dezvoltatoare, astel incat, structura de rezistenta este realizata din cadre de beton, zidarie din caramida interior/ exterior.
Instalatiile termice, electrice si sanitare:
-fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, marca Vaillant Ecotech Pure, sistem de ventilatie modern si senzori de gaz.
Finisaje exterioare:
-tencuiala decorativa, izolatie termica si fonica cu vata bazaltica.
Finisaje interioare:
-apartamentele vor fi predate in varianta standard cu finisaje de foarte buna calitate, un design deosebit si garantie extinsa;
-tamplarie exterioara din PVC de calitate superioara, heptacameral, cu geam tripan, marca Veka Softline 82, clasa A, culoare Spektral antracit, cu folie fono-absorbanta;
-parchet laminat, cu posibilitatea de personalizare;
-calorifere din otel;
-gresie, faianta, piatra naturala din import, cu posibilitatea de personalizare;
-usa securizata la intrare;
-usi interioare lemn si placi MDF, cu posibilitatea de personalizare;
-baile complet echipate-obiecte sanitare de calitate superioara.
Balcoanele vor avea parapetul din zidarie acoperita cu placi laminate HPL (high pressure laminate), balustrade din sticla securizata cu fixare liniara si pardoseala Deck - lemn compozit Wood Plast, material inovator si ecologic, o combinatie de lemn 70% si 30% plastic, beneficiaza de avantajul ambelor materiale, imbina aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului. Lemnul compozit necesita o intretinere minimala, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacului insectelor si nu putrezesc. Sunt produse in principal din materie prima reciclata, de buna calitare, incluzand faina de lemn si plastic, rezultand un material modern si prietenos cu mediul inconjurator.
Fiecare bloc va avea lift, Sinergy 100, capacitate 8 persoane, iar casa scarii va fi placata cu piatra naturala.
P-Residence Garden este gandit pentru confortul locuitorilor, avand avantajul localizarii-acces imediat la mijloacele de transport, la doar 5 km de Palas-design-ul atragator, compartimentarea echilibrata, contureaza conceptul nou lansat de catre compania dezvoltatoare.
Preturi promotionale pentru plata in faza de constructie!
Direct de la dezvoltator!
COMISION 0%!
 • Vanzare 44.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230508 Agentia: SC Imob Design SRL Nume: Chiriac Irina
Actualizata: acum 1 luna Judet: Iasi Telefon: vezi numarul
Listata de: 21940 ori Manager: Chiriac Irina Oferte în portofoliu: 20
Vizualizata de: 1521 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.08.2019 Oferte în portofoliu: 20 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.11.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare garsoniera decomandata, confort lux in iasi
  Tatarasi, Iasi. Garsoniera decomandata, confort Lux, suprafata utila 47 m2 Semi-mobilat, mobilier lux.
  51.700 € de vanzare