Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 8 din 10 etaje. garsoniera confort 1 la cheie in sibiu zona mihai

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Apr 14, 2016 Apr 14, 2016 Garsoniera la cheie de vanzare in Sibiu zona Prelungirea Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 47 mp situata la etajul intermediar 8 din 10 al unui imobil constructie noua 2016 cu termosistem la exterior de 10 cm, lift modern, casa scarii placata cu gresie, balustrade de inox, geamuri termopan, interfon la intrarea in scara si parcari private. Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, avand o compartimentare foarte utila, la intrare este un hol din care se face accesul in bucataria inchisa, debara, baie cu cada si dormitor prevazut cu balcon, care confera o priveliste superba asupra imprejurimilor si muntilor. Aceasta garsoniera este finisata la cheie si detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent si linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usi de lemn la interior si la intrare, senzori de iluminat pe casa scarii, gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie Vaillant cu calorifere din otel, contorizari separate la utilitati, senzor de gaz, termostat, obiecte sanitare Cersanit, racorduri pentru masina de spalat dar si cablu tv si internet. De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra aveti la dispozitie o pivnita frumos amenajata aflata la subsolul imobilului cu acces direct din casa scarii. Zona in care este amplasat imobilul este cea mai cautata pe piata imobiliara a orasului, la doar 5 minute de mers pe jos fata de Shopping City Sibiu, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi. Pretul de vanzare al garsonierei este de 33000 euro negociabil.

garsoniera confort 1 la cheie in sibiu zona mihai

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 39 m2.
Etajul 8 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188849 | adaugat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 39 m2
  • Suprafata construita: 47 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 8
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Garsoniera la cheie de vanzare in Sibiu zona Prelungirea Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 47 mp situata la etajul intermediar 8 din 10 al unui imobil constructie noua 2016 cu termosistem la exterior de 10 cm, lift modern, casa scarii placata cu gresie, balustrade de inox, geamuri termopan, interfon la intrarea in scara si parcari private.
Locuinta este foarte spatioasa si luminoasa, avand o compartimentare foarte utila, la intrare este un hol din care se face accesul in bucataria inchisa, debara, baie cu cada si dormitor prevazut cu balcon, care confera o priveliste superba asupra imprejurimilor si muntilor.
Aceasta garsoniera este finisata la cheie si detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent si linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, usi de lemn la interior si la intrare, senzori de iluminat pe casa scarii, gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie Vaillant cu calorifere din otel, contorizari separate la utilitati, senzor de gaz, termostat, obiecte sanitare Cersanit, racorduri pentru masina de spalat dar si cablu tv si internet.
De asemenea pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastra aveti la dispozitie o pivnita frumos amenajata aflata la subsolul imobilului cu acces direct din casa scarii.
Zona in care este amplasat imobilul este cea mai cautata pe piata imobiliara a orasului, la doar 5 minute de mers pe jos fata de Shopping City Sibiu, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.
Pretul de vanzare al garsonierei este de 33000 euro negociabil.
  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188849 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 504 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 450 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei