Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Tilisca. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 1 din 4 etaje. garsoniera confort 1 sporit in zona tilisca din si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Tilisca - Sibiu
Feb 05, 2018 Feb 05, 2018 Garsoniera confort 1 sporit de vanzare in zona Tilisca din Sibiu, situata la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil construit in anul 1998, cu loc amenajat pentru parcarea autoturismelor, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara pentru o siguranta sporita. Suprafata generoasa pe care o ofera garsoniera este de 40 mp utili, formata dintr-o camera mobilata clasic, cu canapea, dulap pentru haine si biblioteca, avand de asemenea si iesire pe balconul proprietatii. Aceasta incapere este open-space cu bucataria mobilata si utilata cu frigider, cuptor cu microunde si zona de luat masa. Baia este mobilata si utilata cu cada, sistem de ventilatie si masina de spalat rufe. Ca si imbunatatiri, aceasta proprietate dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel. Luand in considerare toate aceste aspecte avantajoase precum si zona in care se afla proprietatea, aceasta fiind una linistita, insa totodata in apropierea punctelor de interes public, fac din aceasta garsoniera caminul ideal pentru un cuplu sau o persoana singura care isi doreste sa simta caldura caminului in momentul in care se intoarce acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului. Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 32.000 euro, mobilata si utilata, putand fi achizitionata doar Cash.

garsoniera confort 1 sporit in zona tilisca din si

Garsoniera in zona Tilisca - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 40 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211153 | actualizat acum 6 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tilisca
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 40 m2
  • Suprafata construita: 48 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1998

Alte informatii:

Garsoniera confort 1 sporit de vanzare in zona Tilisca din Sibiu, situata la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil construit in anul 1998, cu loc amenajat pentru parcarea autoturismelor, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara pentru o siguranta sporita.
Suprafata generoasa pe care o ofera garsoniera este de 40 mp utili, formata dintr-o camera mobilata clasic, cu canapea, dulap pentru haine si biblioteca, avand de asemenea si iesire pe balconul proprietatii. Aceasta incapere este open-space cu bucataria mobilata si utilata cu frigider, cuptor cu microunde si zona de luat masa. Baia este mobilata si utilata cu cada, sistem de ventilatie si masina de spalat rufe.
Ca si imbunatatiri, aceasta proprietate dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Luand in considerare toate aceste aspecte avantajoase precum si zona in care se afla proprietatea, aceasta fiind una linistita, insa totodata in apropierea punctelor de interes public, fac din aceasta garsoniera caminul ideal pentru un cuplu sau o persoana singura care isi doreste sa simta caldura caminului in momentul in care se intoarce acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 32.000 euro, mobilata si utilata, putand fi achizitionata doar Cash.
  • Vanzare 32.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211153 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 987 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 974 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei