Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Bucuresti Vitan. De vanzare garsoniera decomandata in bloc de apartamente la etajul 2 din 11 etaje. RealKom Agentie Imobiliara Vitan Oferta Vanzare Garsoniera Splaiul Unirii-Confort City

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Vitan - Bucuresti
May 14, 2018 May 14, 2018 Realkom Agentie Imobiliara Vitan va ofera spre vanzare GARSONIERA PE SPLAIUL UNIRII, IN COMPLEXUL CONFORT CITY, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE STRADALA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD-VEST, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI Localizare: Garsoniera este localizata pe Splaiul Unirii, in complexul residential Confort City, in imobil cu intrare stradala si vedere stradala. Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 2 al imobilului de 11 nivele Suprafete si componenta: Suprafata total construita a garsonierei este de 49 mp; suprafata utila este de 36 mp, iar daca includem si balconul de care dispune garsoniera se ajunge la o suprafata utila totala de 41 mp. Constructia este finalizata in anul 2008 pe structura de tip beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In cadrul complexului rezidential intalnim magazine, gradinita, sala fitness si aerobic, bar si cafenea, centru infrumusetare, 2 parcuri de joaca copii. Garsoniera este destinata ca sa devina locuinta, zona acoperind toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre complexul Confort City, ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet si cablu. Vecinatati: Magazine, gradinita, sala fitness si aerobic, bar si cafenea, centru infrumusetare, 2 parcuri de joaca copii si Rin Grand Hotel. Incalzire: Imobilul dispune de incalzire prin centrala proprie. Strazile sunt amenajate si iluminate. Vederea din Garsoniera este stradala, orientarea cardinala fiind spre SUD-VEST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei. La capitolul Finisaje si Dotari, garsoniera este mobiliata si utilata complet, lux, dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan. Agentia Imobiliara Realkom va ofera garsoniere de vanzare si inchiere in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, garsoniera putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: FLORIN STANICA MOBIL: 0736. 333. 063 E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro WEB:

RealKom Agentie Imobiliara Vitan Oferta Vanzare Garsoniera Splaiul Unirii-Confort City

Garsoniera in zona Vitan - Bucuresti

Garsoniera decomandata, confort Lux, suprafata utila 41 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 2 / 11 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 207157 | actualizat acum 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Sector: 4
 • Zona: Vitan
 • Reper: Splaiul unirii-confort city
 • Numar camere: 1
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 41 m2
 • Suprafata construita: 49 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+11 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: lux
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Vedere: Vedere stradala
 • Constructie din: Beton
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Teatru / Muzeu, Parc, Utilitati în zona

Alte informatii:

Realkom Agentie Imobiliara Vitan va ofera spre vanzare
GARSONIERA PE SPLAIUL UNIRII, IN COMPLEXUL CONFORT CITY, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE STRADALA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD-VEST, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI
Localizare: Garsoniera este localizata pe Splaiul Unirii, in complexul residential Confort City, in imobil cu intrare stradala si vedere stradala.
Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 2 al imobilului de 11 nivele
Suprafete si componenta: Suprafata total construita a garsonierei este de 49 mp; suprafata utila este de 36 mp, iar daca includem si balconul de care dispune garsoniera se ajunge la o suprafata utila totala de 41 mp.
Constructia este finalizata in anul 2008 pe structura de tip beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In cadrul complexului rezidential intalnim magazine, gradinita, sala fitness si aerobic, bar si cafenea, centru infrumusetare, 2 parcuri de joaca copii.
Garsoniera este destinata ca sa devina locuinta, zona acoperind toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre complexul Confort City, ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet si cablu.
Vecinatati: Magazine, gradinita, sala fitness si aerobic, bar si cafenea, centru infrumusetare, 2 parcuri de joaca copii si Rin Grand Hotel.
Incalzire: Imobilul dispune de incalzire prin centrala proprie.
Strazile sunt amenajate si iluminate.
Vederea din Garsoniera este stradala, orientarea cardinala fiind spre SUD-VEST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.
La capitolul Finisaje si Dotari, garsoniera este mobiliata si utilata complet, lux, dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan.
Agentia Imobiliara Realkom va ofera garsoniere de vanzare si inchiere in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii


In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, garsoniera putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara.
Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
CONTACT: FLORIN STANICA
MOBIL: 0736. 333. 063
E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro
WEB:
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207157 Agentia: Realkom Nume: Florin Stanica
Actualizata: acum 8 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 13687 ori Manager: Cristi Stanciu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 814 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 3 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.02.2015 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare