Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu Selimbar. De vanzare garsoniera decomandata la etajul 2 din 3 etaje. garsoniera mobilata modern de 49 mp in selimbar ju

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in zona Selimbar - Sibiu
May 07, 2018 May 07, 2018 Garsoniera decomandata de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, desfasurata pe o suprafata ampla de 42 mp utili, situata la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje construit in anul 2009, situat intr-o zona linistita, aproape de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacii, restaurante, centru comercial la doar 3 minute distanta, garsoniera detine si un loc de parcare propriu in fata blocului. COMPARTIMENTARE: Garsoniera este in ton cu toate trendurile in materie de design interior si exterior, conceputa pentru a scoate in evidenta rafinamentul si bunul gust omniprezent in interior, dat prin elementele simple de design foarte bine gandite si organizate. Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie bine pus in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale imobilului care pot aduce beneficii pentru dumneavoastra. Garsoniera este decomandata compartimentata astfel: la intrare un hol generos cu spatiu pentru depozitare, living spatios cu acces pe un balcon inchis de 4 metri liniari, bucatarie mobilata si utilata cu acces pe cel de al doilea balcon de 4 metri liniari unde este si o camara pentru depozitare, baie luminoasa cu mobila facuta la comanda, cada si geam de aerisire. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Mobila facuta la comanda special pentru acest imobil, Utilat cu: aragaz, frigider, masina de spalat, tv, Gresie, faianta, parchet, tapet, Usa securizata la intrare din metal, Geamuri termopan cu tamplarie PVC, Centrala termica cu calorifere din otel, Balcon inchis cu tamplarie PVC, Valoarea imobilului este de 41.500 Euro.

garsoniera mobilata modern de 49 mp in selimbar ju

Garsoniera in zona Selimbar - Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 1, suprafata utila 42 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201519 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 42 m2
  • Suprafata construita: 49 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Garsoniera decomandata de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, desfasurata pe o suprafata ampla de 42 mp utili, situata la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje construit in anul 2009, situat intr-o zona linistita, aproape de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacii, restaurante, centru comercial la doar 3 minute distanta, garsoniera detine si un loc de parcare propriu in fata blocului.

COMPARTIMENTARE:

Garsoniera este in ton cu toate trendurile in materie de design interior si exterior, conceputa pentru a scoate in evidenta rafinamentul si bunul gust omniprezent in interior, dat prin elementele simple de design foarte bine gandite si organizate.
Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie bine pus in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale imobilului care pot aduce beneficii pentru dumneavoastra.
Garsoniera este decomandata compartimentata astfel: la intrare un hol generos cu spatiu pentru depozitare, living spatios cu acces pe un balcon inchis de 4 metri liniari, bucatarie mobilata si utilata cu acces pe cel de al doilea balcon de 4 metri liniari unde este si o camara pentru depozitare, baie luminoasa cu mobila facuta la comanda, cada si geam de aerisire.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Mobila facuta la comanda special pentru acest imobil,
Utilat cu: aragaz, frigider, masina de spalat, tv,
Gresie, faianta, parchet, tapet,
Usa securizata la intrare din metal,
Geamuri termopan cu tamplarie PVC,
Centrala termica cu calorifere din otel,
Balcon inchis cu tamplarie PVC,

Valoarea imobilului este de 41.500 Euro.
  • Vanzare 41.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201519 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1992 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1384 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei