Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari garsoniera Sibiu. De vanzare garsoniera semidecomandata la Parter din 1 etaj. garsoniera cocheta 56 mp in sibiu zona ultracentra

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Jun 21, 2017 Jun 21, 2017 Garsoniera cocheta de vanzare in Sibiu zona Ultracentrala, cu o suprafata totala de 67 mp, situata la parterul inalt al unei vile cu un etaj, construita in jurul anului 1900 din caramida cu acoperis din tigla, cota parte din pod si pivnita de 25 mp. Locuinta cu o suprafata utila de 56 mp, este dispusa la intrare de living open space cu bucataria din care se face accesul in baia cu cada si geam de aerisire si spre dormitorul spatios si luminos. Aceasta a fost complet renovata in anul 2012, moment in care i-au fost schimbate in totalitate canalizarea si instalatia electrica, dispune de numeroase imbunatatiri, precum: centrala termica cu calorifere din otel, geamuri din lemn, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, parchet din lemn de stejar, gresie, faianta. Garsoniera reprezinta o mare oportunitate de afacere, deoarece aceasta se afla la 2 minute de mers pe jos de Piata Mare si are in apropierea sa majoritatea punctelor de interes public. Pretul de vanzare al acesteia este de 55.000 euro negociabil si poate fi achizitionata prin orice forma de Creditare Bancara.

garsoniera cocheta 56 mp in sibiu zona ultracentra

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera semidecomandata, confort 2, suprafata utila 56 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201108 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 67 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1900

Alte informatii:

Garsoniera cocheta de vanzare in Sibiu zona Ultracentrala, cu o suprafata totala de 67 mp, situata la parterul inalt al unei vile cu un etaj, construita in jurul anului 1900 din caramida cu acoperis din tigla, cota parte din pod si pivnita de 25 mp.
Locuinta cu o suprafata utila de 56 mp, este dispusa la intrare de living open space cu bucataria din care se face accesul in baia cu cada si geam de aerisire si spre dormitorul spatios si luminos.
Aceasta a fost complet renovata in anul 2012, moment in care i-au fost schimbate in totalitate canalizarea si instalatia electrica, dispune de numeroase imbunatatiri, precum: centrala termica cu calorifere din otel, geamuri din lemn, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, parchet din lemn de stejar, gresie, faianta.
Garsoniera reprezinta o mare oportunitate de afacere, deoarece aceasta se afla la 2 minute de mers pe jos de Piata Mare si are in apropierea sa majoritatea punctelor de interes public.
Pretul de vanzare al acesteia este de 55.000 euro negociabil si poate fi achizitionata prin orice forma de Creditare Bancara.
  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201108 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2065 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 888 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei