Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchirieri garsonieraSibiu. Chirie garsoniera la Parter din 3 etaje. garsoniera renovata zona spitalului judetean in si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Garsoniera in Sibiu
Aug 11, 2016 Aug 11, 2016 Garsoniera renovata si utilata complet de inchiriat in Sibiu zona Spitalul Judetean, cu o suprafata totala de 30 mp, situata la parterul unui imobil cu termosistem la exterior, interfon la intrarea in imobil, cu acces privat in curtea interioara, renovata si utilata cu materiale de calitate in vara anului 2015. Locuinta este spatioasa, compusa dintr-o camera mobilata cu dulap, canapea extensibila si televizor, o bucatarie cu mobila noua facuta la comanda, frigider, masa cu scaune, cuptor cu microunde, plita electrica, masina de spalat rufe si cafetiera, o baie cu cada pe colt si geam de aerisire, o terasa placata cu gresie si faianta, acoperita cu placi de policarbonat. Aceasta garsoniera are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie cu bolier Vaillant si calorifere de otel, usi de lemn masiv la intrare si la interior. Zona in care este amplasat imobilul este una foarte linistita si buna a orasului ferita de traficul intens, la o distanta de doar 5 minute de centrul orasului si Facultatea de Medicina "Victor Papilian", avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi. Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata la pretul de doar 150 euro / luna disponibila incepand cu data de 09.08.2016.

garsoniera renovata zona spitalului judetean in si

Garsoniera in Sibiu

Garsoniera decomandata, confort 2, suprafata utila 25 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 160723 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 150 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Spitalul judetean
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila: 25 m2
  • Suprafata construita: 30 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Garsoniera renovata si utilata complet de inchiriat in Sibiu zona Spitalul Judetean, cu o suprafata totala de 30 mp, situata la parterul unui imobil cu termosistem la exterior, interfon la intrarea in imobil, cu acces privat in curtea interioara, renovata si utilata cu materiale de calitate in vara anului 2015.
Locuinta este spatioasa, compusa dintr-o camera mobilata cu dulap, canapea extensibila si televizor, o bucatarie cu mobila noua facuta la comanda, frigider, masa cu scaune, cuptor cu microunde, plita electrica, masina de spalat rufe si cafetiera, o baie cu cada pe colt si geam de aerisire, o terasa placata cu gresie si faianta, acoperita cu placi de policarbonat.
Aceasta garsoniera are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie cu bolier Vaillant si calorifere de otel, usi de lemn masiv la intrare si la interior.
Zona in care este amplasat imobilul este una foarte linistita si buna a orasului ferita de traficul intens, la o distanta de doar 5 minute de centrul orasului si Facultatea de Medicina "Victor Papilian", avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.
Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata la pretul de doar 150 euro / luna disponibila incepand cu data de 09.08.2016.
  • Inchiriere 150 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160723 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2055 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2639 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei